profile-image

Commercieel Manager met ervaring in opzetten customer journey's. Verhoging van conversies en resultaten. Tenderspecialist!

Ik heb mij gespecialiseerd in het – tijdelijk of duurzaam - aansturen en verbeteren van commerciële processen in het bedrijfsleven. het aanbrengen van klantfocus en het opnieuw inrichten van het salesproces. Dit alles om commercieel succes te garanderen. 

 Daarnaast heb ik me sterk ontwikkeld op het scoren van Tenders. Dit traject vraagt een aparte aanpak en skill-set van een organisatie. Centraal is de vraag; Hoe kan ik mijn organisatie en propositie zo aanpassen dat ie 100% aansluit op de echte klantvraag. Tenders winnen is een samenspel van diverse afdelingen om gezamenlijk tot het gewenste resultaat te komen. 

 In de afgelopen jaren heb ik voor diverse bedrijven deze processen mogen begeleiden. trajecten zoals; Achmea, Almeerse Scholen Groep, Aventus, Drukwerkdeal, EAGE, Hogeschool Arnhem/Nijmegen, Louwman, Reggefiber, Remeha, Rijksoverheid, Universiteit Twente, Universiteit Wageningen, Vivat, Windesheim.

   Customer Service & Experience Mgt.
   Project management 'MarCom' / Sales
   Management & Ex. Board (MarCom/Sales)
   Purchasing & Procurement
   Project man. Purchasing & Procurement
   Consultancy Purchasing & Procurement
   General - Progr. & Project Mgt.
   Sales & Account management
   General - Policy functions (government)
   General - Strategy & Consulting