profile-image

Ik ben breed inzetbaar als project- of lijnmanager voor opdrachten waar verandering, samenwerking en structuur een flinke uitdaging vormen.

Ik ben breed inzetbaar als project- of lijnmanager voor opdrachten waar verandering, samenwerking en structuur een flinke uitdaging vormen. Daarin ben ik gericht op verbetering, ontwikkeling en het creëren van beweging. Ik kom het beste tot mijn recht en voeg de meeste waarde toe in complexe situaties met heel diverse stakeholders en uiteenlopende belangen. 

Mijn werkgevers en opdrachtgevers waarderen mij om mijn integriteit, gedrevenheid, (organisatie-) sensitiviteit, contextuele flexibiliteit en analytische vermogen. Het onderhouden van de relaties en open en heldere communicatie waren daarbij essentieel om resultaten te boeken. 

Samengevat benadruk ik graag dat ik hou van een flinke uitdaging: een vraagstuk waar ik mijn talenten, energie en ervaring in organiseren en optimaliseren kan inzetten. Een omgeving waar mijn natuurlijke drang om belemmeringen te doorbreken van toegevoegde waarde is, en waar ik met mijn relatie- en resultaatgerichte aanpak kan bijdragen aan vernieuwing.

   IT Projectmanagement & ScrumMastering
   IT Consultancy & Advisory
   General - Progr. & Project Mgt.
   Care & Medical (Project) Mngt. & Ex. Board
   Projectmanagement Facility Mgt.