profile-image

Met mij worden met inzet van verbeter- en verandermanagement complexe (organisatie)vraagstukken gedegen aangepakt en opgelost.

In what roles can the professional be deployed, for example?
Complexe opdrachten die raken aan:  Lijn- en verandermanagement: het (bege)leiden van teams bij het veranderen van de structuur en/of de werkwijze van een organisatie, rekening houdend met diverse belangen en belanghebbenden.  Strategische advisering over brede veranderkundige, organisatorische, beleids- en procesmatige vraagstukken.  Project-, programma- of opgavemanagement: het realiseren van 1 tot meerdere projecten (een programma) of een complexe opgave met een heldere en stevige coördinatie waartoe faseren, beheersen, besturen en beslissen vaste onderdelen zijn.

About the personality of the professional
Moordwijf, superwoman, 'one of the guys' zijn de meest bijzondere omschrijvingen die ik van vrienden en collegae heb gekregen. Toegankelijk, duidelijk, humorvol, betrokken, weet waar ze het over heeft door haar brede kennis en ervaring, een vrouw met visie, fijn om mee samen te werken en te sparren, geeft de mensen de vrijheid, schakelt makkelijk, weet wat in haar team speelt en stimuleert integraal werken en weet een goede werksfeer te creëren zijn de woorden van meerdere collegae, zowel van collega-managers als medewerkers vanuit het team.