profile-image

Strategisch manager / teamleider met veranderkracht voor verbetering van teams, werkzaamheden en dienstverlening. Laat uw strategie werken!

Met mijn advies- en interimbureau help ik organisaties bij het ontwikkelen van innovatief ondernemerschap. Ik stel met opdrachtgevers strategieën vast en ondersteun ook de implementatie in de organisatie. De activiteiten zorgen voor goed maatschappelijk ondernemerschap & rendement en het klantgerichter maken van organisaties. Vaak doe ik dat als interimmer in de rol van teamleider / coach of als manager van een afdeling. Ik werk meestal binnen beleidsmakende afdelingen of de frontoffice / directe klantrelatie van maatschappelijke organisaties. Mijn ervaring ligt veelal binnen woningcorporaties, gemeenten en zorg- en welzijn. 

Welke rol?
Strategiebepaling met management, teamontwikkeling, organisatieverandering, verbetering werkprocessen, maken beleid, begeleiding strategische trajecten (organisatieplannen), onderzoeken klanttevredenheid en debatleiding met partners en klanten. Verder werken we altijd aan moderne en duidelijk communicatie naar klanten. De strategie moet werken!     

   Communication, Public Relations
   Customer Service & Experience Mgt.
   Training & Management Development
   Management & Executive Board HR
   General - Executive Board & Senior Management
   General - Progr. & Project Mgt.
   Marketing
   General - Policy functions (government)
   General - Quality Management
   General - Strategy & Consulting